Ováció az innovációnak

2011.04.03. 20:06

Keresd mindig a lehetőséget! - Talán így fogalmazható meg az április elsejei beszélgetés útravalója. Kajtár Máté veszélyes folyadékok földalatti tárolására fejlesztett ki egy új technikát. Triplafalú tartálya nemzetközi díjakat, magyar szabadalmat és a napokban leadott európai szabadalmi kérelmet fialt.

Szabó Dániel a Your Big Year nemzetközi verseny döntőjébe jutott egy Facebook-posztban felfedezett felhívásnak köszönhetően. Király Annamária pedig az Innovation Playground egyik elindítójaként egy önfenntartó oktatási formával kívánja segíteni az újítóan gondolkodó hallgatók eredményességét. A fiatalok nemrég tértek haza New Yorkból, ahol a Kairos Society Summiton jártak Weszl Miklós mentorálásával, aki orvosi kutatásai mellett a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének innovációs vezetője.

Négy vendégemmel egy órára megváltottuk a világot:

Ováció az innovációnak by Csanna2

A bejegyzés trackback címe:

https://kepletesbeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr442797026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása