Ha Kóczy László és Szabó György is eljön a műsorba, akkor fejenként 30-30 perc áll majd rendelkezésükre. Ha csak az egyikük érkezik meg, akkor övé az egész műsor. Ha mindketten távol maradnak, akkor külön-külön műsorba meghívom őket, hogy biztosan eljöjjenek, így ekkor 60-60 perc jut nekik. Vajon hogyan döntenek? Lesz műsor péntek este?

Remélem, hogy nem a kecsegtető legnagyobb összműsoridőre hajtanak, hanem a közös szereplésre. Ebben az esetben október elsején, este nyolctól a játékelmélet kérdéseit boncolgatjuk a matematikus-közgazdász és a fizikus szemével: evolúciós játékelmélet, felvételi rendszer, nemzetközi egyezmények és még sokan mások szolgáltatják a körítést.

Rádió Q 99.5!

A beszélgetés itt meghallgatható:

Képletes beszéd 12., Játékelmélet by mecsanna5

A bejegyzés trackback címe:

https://kepletesbeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr162333674

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Képletes Beszéd - péntek 8-9 2010.09.30. 14:00:07

Október 1-jén, péntek este 8-tól találkozzunk a Rádió Q-n  (FM99.5)! Mécs Anna "Képletes beszéd" című műsorában játékelméletről beszélgetünk Szabó György fizikussal, az evolúciós játékelmélet szakértőjével.További infó: Képletes Bes...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása